به مناسبت گرامیداشت ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، عصر شعر فراملی جلوه جهانی امام خمینی(ره) با عنوان «رشحه نور» با مشارکت محافل ادبی استانهای نهاد و حضور شاعرانی از کشورهای مختلف برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، عصر شعر فراملی جلوه جهانی امام خمینی(ره) با عنوان «رشحه نور» به مناسبت گرامیداشت ارتحال ملکوتی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، دوشنبه ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۰ با هماهنگی و مشارکت محافل ادبی استانهای اردبیل، خراسان رضوی، فارس، قم مرکزی و همچنین با حضور شاعرانی از ایران، افغانستان، آذربایجان، پاکستان، ترکیه و لبنان برگزار شد.
حجت الاسلام علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی در ابتدای این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای پانزدهم خرداد طی سخنانی گفت: از ابتکار همکاران و دست اندرکاران در برگزاری محفل ادبی فراملی «رشحه نور» تشکر میکنم و از شرکتکنندگان در این مراسم از استانهای اردبیل، خراسان رضوی، فارس، قم مرکزی و همچنین شاعرانی از ایران، افغانستان، آذربایجان، پاکستان، ترکیه و لبنان کمال قدردانی را دارم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در روز چهاردهم خرداد امسال گفت: چه برگزاری این محفل ادبی و چه برگزاری مراسمهای مختلف در حوزه شناخت سیره حضرت روح الله، باید با بیانات بلند مقام معظم رهبری همخوانی داشته باشد. ایشان فرمودند امام رضوان الله تعالی علیه روح جمهوری اسلامی است و اگر این روح را از آن بگیریم نقشی بر دیوار بیش نخواهد بود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی خراسان رضوی ادامه داد: همانطور که مقام معظم رهبری اشاره کردند همه ما در برابر شناخت سیره و اندیشه امام راحل مسئول هستیم و امیدواریم این محفل ادبی که نوعی عرض ارادت کتابخانهای به حضرت امام خمینی رحمت الله است و چه سایر محافل دیگر، به بیشتر شناخته شدن اندیشه، راه، سلوک و مرام حضرت امام راحل کمک کند. رهبری فرمودند که امام خمینی رضوان الله تعالی علیه روح جمهوری اسلامی است و اگر این روح را از جمهوری اسلامی بگیریم، نقشی بر دیوار بیشتر نخواهد بود.
سبزیان یادآور شد: یکی از مهمترین دغدغه های امام راحل صدور انقلاب بود؛ اینکه آرمان های انقلاب و ارزش های جمهوری اسلامی و مدل مردم سالاری دینی، به دنیا صادر شود و امروز تشنگان نوع نگاه و اندیشه، منتظر این صدور انقلاب هستند. بنابراین در این محفل ادبی این نگاه نیز حاکم شده و روحی که در جمهوری اسلامی وجود دارد، امروز از کشورهای مختلف به واسطه شاعران و فضلای متاثر از شخصیت امام راحل نشان داده میشود.
در ادامه محمد کاظم کاظمی؛ سید فضل الله قدسی؛ سید سکندر حسینی بامداد، مهدی میرزا رسول زاده؛ عیسی مهدوی شباهت؛ غلامرضا کافی؛ پروانه نجاتی؛ عباس احمدی، مهدی پیرهادی و محمد زارعی؛ حجت الاسلام سیدسجاد رضوی از شاعران هندوستانی؛ شفاعتی آکسو و کران از ترکیه و امل نمر طنانه از لبنان؛ به شعرخوانی پرداختند